El vostre benestar

la nostra finalitat

Esportistes

01Osteopatia per a esportistes

Les diferents tècniques de l’osteopatia articular, estirament muscular i massatge, proporcionen salut, equilibri  i rendiment a l’esportista.

Desbloqueig articular

Actúa sobre els ossos, els músculs i les articulacions. Permet el desbloqueig i la recuperació de la mobilitat articular.

Estirament muscular

Els estiraments i els moviments suaus de les diferents estructures musculars permeten l’elasticitat i el bon funcionament dels músculs i ajuden a prevenir i a curar les lesions esportives.

Massatge

Les diferents tècniques de massatge esportiu tonifiquen els músculs, milloren la circulació sanguínia i limfàtica i milloren la salut muscular de l’esportista.

correrciclistatenis

Gent Gran

01Tractament d’osteopatia per a gent gran

En el període avançat de la vida és quan més es manifesta el desgast de les estructures del cos, i el dolor n’és un símptoma clar.

Les diferents tècniques aplicades a la gent gran permeten el desbloqueig articular, alleugen el dolor i aporten equilibri per aconseguir millor qualitat de vida.

Embarassades

01Tractament d’osteopatia per embarassades

Els moviments suaus realitzats en el cos de l’embarassada, tant durant el període de preparació per al part com durant el període postpart, converteixen aquest tractament en una teràpia essencial i de gran ajuda per a la recuperació de la mobilitat articular perduda i per a la salut general de la dona.

Infants

01Tractament d’osteopatia per infants

El tractament d’osteopatia permet aplicar gran diversitat de tècniques adients per a l’edat del nen i ajuda al creixement correcte de les estructures del cos durant el seu desenvolupament.

Dia a dia

01Tractament d’osteopatia per al dia a dia

L’estil i les exigències de la vida actual comporten impactes estructurals i emocionals que repercuteixen en l’equilibri del nostre cos.

La gran diversitat de tècniques que aplica  el tractament d’osteopatia  permet arribar a diversos col·lectius ( constructors, fusters, administratius, professorat, empresaris, personal de neteja, comercials, etc. ), i els ajuda a alleujar les càrregues que els suposa la seva feina diària.

Necessiteu ajuda? 669 175 929